9/06/2013

Lastenhuoneen seinät

Tein jo aika pitkälti ikuisuus sitten kynsilleni lakkauksen, joka muistutti mielestäni kovin lasteenhuoneen seiniä. En tiedä mistä moinen yhtälö tuli, varmaan se oli tuo värimaailma. :-D Itse lakkaus viihtyi kynsilläni suhteellisen pitkään. Voipi olla että mulla oli tuolloin paljon menoa tms, niin en pahemmin kerennyt lakkaamaan. Tai jaksanut. Nämä ovat tosiaan vielä heinä-elokuun kynsiä, jotka jostain syystä ovat jääneet albumiini pyörimään postausta vailla. 



Mun ei aluksi pitänyt edes tehdä ruffiania, vaan suunnitelmana oli jonkinsortin leimaus tuon pinkin päälle. Monen mutkan kautta päädyin sitten kumminkin sutimaan jälkeenpäin sinistä ruffianmaisesti kynsien juureen. Joten näistä tuli sitten ruffianit. :D Strassejakin ajattelin liimailla vielä tuohon rajalle, mutta laiskuus voitti ja yksinkertaisuus oli valttia. 

Näihin käytetty:
China Glaze - Adore (sininen) 

OPI - Sparrow Me The Drama (vaaleanpunainen) 
China Glaze - Fairy Dust (glittertopper) 


Sparrow Me The Draman taisinkin julistaa erääksi lempipinkikseni. Ihana aavistuksen antiikkimainen vaaleanpuna-pinkki, joka käyttäytyi kynnellä kuin unelma. Ah! Tähän on tehnyt mieli tarttua varmaan joka lakkauskerta nyt kun tämä Helmeristäni löytyy. Ehkäpä taas lähiaikoina teen tällä jotain, on se vaan niiiin ihana!

xo, Milja 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥