7/07/2013

Lila ja kulta ne yhteen sopii

Heissan kaikille. :-) Mulla on enää viikko töitä jälellä jonka jälkeen koittaa LOMA, eli tulevina viikkoina saatan hieman petrata tässä blogisfäärissä. Vaikka loma onkin ihana asia, on tässä hieman latistamassa tunnelmaa tapahtuma, joka oli välttämätön mutta silti niin epämiellyttävä - kynsien leikkaus. Pari kynttäni katkesi ihan kokonaan, joten jouduin uhraamaan muutkin raapimaosani kuolemalle, ja nyt kärsin pahimman laatuista kynsimasennusta. Toivottavasti kasvavat pian, sillä nämä epämääräiset nysät ovat ihan sietämättömät omaan silmääni - omat kynteni eivät ole millään tapaa kauniit lyhyen kynsipedin takia aivan nysinä. 

Tässä voimme kuitenkin kiittää kiireistä elämääni, sillä mulla on rästissä vielä muutamia kynsiä pitkäkyntisyysajalta, joita en ole saanut postattua tänne erinäisten syiden takia. Hienoa! Aloitetaan siis taannoisista kynsistä, joista tykkäsin ihan superpaljon, mutta en ole näemmä muistanut siistiä pikkusormen kynttä. Hohoo. Mitenköhän olenkin ollut noin huolimaton... 


Salamalla sisätiloissa

Lila ja kulta sopivat ihan superhyvin toisilleen, ja sen pohjalta nämä kynnet sitten rakennettiin. Testaamattomien lakkojen seasta löytyi ihanainen China Glazen Gamer Glam, joka sai vierelleen Ruby Wingin väriävaihtavan Sunflowerin. 



Ulkona varjossa

Gamer Glam on nätti kylmän lila scattered holo, joka levittyi ainakin Aqua Basen päälle helposti ja koostumus oli muutenkin mukavasti totteleva. 2-3 kerrosta näihin muistaakseni tuli sudittua, eikä kaljuuntumista ilmennyt tuona aikana. Sunflower taasen on myöskin kolmella kerroksella peittävä tapaus, perushyvä glitter. Värinvaihdos ei tässä lakassa ole niin maatamullistava, vaan hyvin hillitty ja mielestäni hieno. Sisätiloissa/varjossa tämä näyttäytyy tuollaisena kylmänä kultana, kun taas auringossa tämä on todella kirkas ja puolestaan lämpimän sävyinen.



Auringonvalossa
Vaikka Sunflower on hyvin kimmeltävä tuommoisena kylmänsävyisenäkin, on se oikeasti jopa silmiinsattuvan kimmeltävä auringossa. Ihana glitteröveri!


Suora auringonvalo
Näihin kynsiin tosiaan käytettiin alus- ja päällyslakan lisäksi jo mainitsemiani lakkoja ja koristelut tehtiin ohuella siveltimellä kyseisillä lakoilla päinvastaisin värein. Simppeliä ja toimivaa - viivoja ja pilkkuja sinne ja tänne. Gamer Glam ei kyllä ollut mitenkään edukseen koristeluissa, ja oli hieman hankala hallittava. Muuta moitittavaa ei mulla taidakaan olla. :-) 


Tämäkin auringonvalossa

Kuuluuko lila+kulta muidenkin suosimiin yhdistelmiin? 

xo, Milja

2 kommenttia:

  1. Liila ja kulta ovat kyllä munkin mielestä hieno yhdistelmä :) Nätit lakat tässä käytössä. Toisaalta vähän harmi, että tuo Ruby Wing ei niin näyttävästi vaihtanut väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo tavallaan harmi, mutta toisaalta silloin lakka on ehkä monikäyttöisempi kun ei oo niin radikaali muutos! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥