3/23/2013

Paritusta

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille ihanille! Teitä on jo moneksi. 
Minulla on koko viikonloppu vapaa, joten on siis aikaa jakaa ajatuksiaankin tänne. 

Tiistaina tai torstaina mulla oli sulkuvuoro joten päätin luistaa (taas kerran) tästä "ei mielellään värikkäitä lakkauksia" -ehdosta töissä. Pomo ei tosiaan ole sulkuaikaan paikalla enää. :P Ovela minä. 





Nämä kynnet olivat niiin minua. Ihanat värit ja paaaljon glitteriä. Nomnom. Tykkäsin näistä paljon ja minua harmitti kovasti kun piti poistaa seuraavan päivän päivävuoron takia jo niin nopeasti. 


Näissä käytetty: 
Trind Nail Repair 
Color Club - Untamed Luxury (kiiiitos tästä Daniela!) 
Essence - Glorious Aquarius 
Hopeinen irtoglitterdust 
Oriflame Crystal Base&Top Coat 
Seche Vite 



Suurimmassa osassa kuvista näyttää, että kynnen pinta olisi glittermäisen karhea ja epätasainen, vaikka laittamani 2 kerrosta päällisiä (Oriflame ja Seche Vite) tasoittivat kynnen pinnan täydelisesti. Untamed Luxury olisi varmasti tasoittunut jo vain pelkästään Sechellä, mutta irtoglitter vaatii mielestäni aina useamman kerroksen tasoittuakseen. 



 Nämä olivat kyllä superkimalteiset, ja olen ihan rakastunut irtoglittereihin. Harmikseni huomasin että kokoelmassani ei ole yhtään isoja hopeisia hex-glittereitä, joita olisin halunnut lisätä näihin kynsiin huomatessani ettei tuo Essence oikeastaan paljon näy tuolta hopean alta.... Pitää lisätä ostoslistaan. 

Ja jotta tämä postaus ei olisi jo tarpeeksi ylimitoitettu kuvatulvan takia, oli minulla näihin kynsiin paritetut luometkin vielä. Ha!






Kuvat otettu hieman erilaisissa valaistuksissa, ja kamera taas tuttuun tapaansa syönyt hieman värejä... Mutta joo. En jaksa alkaa photoshoppailemaan näitäkään. :D Toivottavasti kukaan ei koe ongelmaksi tätä. ;D 

Nassulta löytyi: 
Sleek Eye Dust - In the Nude (joka on tosiaan enemmänkin hopea kuin nude) 
Sleek Eye Dust - Jet Set (vihreänsininen) 
Inglot-paletista musta jossa hopeaglitteriä 
Dior Pink May -paletin vaalein sävy (kulmaluu&häivytys) 
Maybelline Master Precise (eyeliner) 
MaxFactor False Lash Effect (ripset) 

Eipä kai siinä sitten muuta. Toivottavasti jaksoitte lukea tänne asti. :-) 

xo, Milja

4 kommenttia:

  1. hiiiiiii, mitkä glitterikynnet! :D mut hyvin olit osannut yhdistää nuo glitterit, tosi hieno lopputulos :) ja tosihieno silmämeikki myös! miten se sanonta meneekään (viitaten tohon ku sun pomo ei ollu paikalla...) kun kissa on poissa hiiret tanssii pöydällä tai jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :) Glittereillä on vaikea epäonnistua ;D
      Haha joo, meillä on kyllä aina pomon lähtiessä kaikki niin erilaisesti sitten, kaikilla melkein kynsilakkaa ja kukaan ei varmaan pidä niit lippoja päässä ym :D

      Poista
  2. Kivat silmämeikit! Mä tykkään myös itselläni vihreästä väristä luomilla (silloin harvoin kun tuun laittaneeksi) - nuo sopisi hyvin iltarientoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mulla harvemmin näkee vihreetä, normaalisti käytän enemmän oransseja ja punaruskeita sävyjä nykyään. Ennen käytin kaikenlaista sateenkaaren väreistä lähtien. Oranssi vaan tuo siniset silmät parhaiten esille niin siksi sitä useimmiten. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥